25 mars 2012

helgen i bilder

Viken underbar helg det har varit. I går var jag på en roadtrip i länet. Vi åkte ut till Östhammar och Öregrund gör att sen ta oss i via några av nordupplands vallonbruk upp till Gävle. I Gävle åt vi middag innan vi sedan begav oss hemmåt. En toppenlördag med andra ord.




I dag har jag däremot pysslat hemma. Städat av på balkongen och planterat några vårblommor. I solgasset satt jag sedan och njöt av en kopp kaffe. Nu är våren på väg på allvar.



min stil

Det senaste temauppdraget på fabriken är min stil. Jag vet inte riktigt om jag kan precisera min stil. Här hemma är det en salig blandning av, nytt och gammalt, dyrt och billigt. Jag tycker om kontraster och det är nog det kanske är min still. Om jag köper något på loppis så vill jag placera det vid något nytt, osv.





Så här ser det ut just nu hemma hos mig, men det kan ju förändras snabbt.

20 mars 2012

Har gjort en städinsats här hemma. Tyckte plötsligt att det var alldeles för rörigt. Jag får bara svårare och svårare med att ett stökigt hem. Tidigare var jag duktig på att skapa högar och ha ett kreativt kaos. Numera gäller istället talesättet "var sak på sin plats".

Det får bara inte bli för städat, för stilrent och opersonligt. Ett hem är till för att leva i, det ska vara inbjudande och det ska synas att jag bor här tycker jag.

Så nu ligger jag här och njuter med en kopp te. På bordet står en bukett med ljusrosa nejlikor och mina första rullar washi tejp. Nu ska det upp lite saker på väggarna!

17 mars 2012

Dagen i bilder

Efter en skön sovmorgon och en mysig frukost åkte jag ut på landet. Det börjar bli dags att röja lite där för snart kan man börja åka ut dit över helgerna.

Sen ikväll slog kreativiteten till, så det blev en tavla. Eller i alla fall början på en tavla, den kräver nog lite mer än.

13 mars 2012

Förra helgen var vi ute på en mysig vårpromenad vid Wiikslott. Underbar miljö och vackert väder. Det mesta var toppen enda tills jag halkade på en isfläck. Sen på kvällen spenderades cirka fem timmar på ortopedakuten. Tack och lov är inget brutet.

Men cirka en och en halv vecka senare gör det fortfarande förbaskat ont och en promenad på mer än typ 4 minuter känns inte helt aktuellt. Då svullnar knäet upp och börjar värka och ha sig.

Men innan min lilla olycka hann jag i alla fall ta några riktigt snygga fotografier.



Så nu ligger jag i soffan och njuter av dessa nyredigerade fotografier.

11 mars 2012

Underbar helg

Jag har haft en alldeles underbar helg och har firat min 28e födelsedag i dagarna tre. I fredags firades jag med god mat och god dryck med familjen. I går hade jag fest hemma med ett gäng goda vänner. Och ikväll blir det en stillsam middag för att runda av helgen.

Och eftersom det är min helg så gör jag ju lite det jag känner för. Så istället för att börja med kaoset i käket tog jag och påbörjade ommålningen av ett litet sideboard. Det ska få sig ett lager gråfärg till.

Nä nu ska jag vrida upp radion lite och ta tag i diskbänken!