28 februari 2010

projekt hallen

Jag har insett att skrivbordet i hallen tyvärr knappt används. Så nu är planen att göra om där. Jag vet jag har inte bott här i mer än ett halvår och vill redan göra om.

Antagligen så kommer min stora vita byrå från rummet att flyttas ut dit för jag ska skaffa en större säng. Men det får ju en kedjeeffekt. Vad ska jag ställa på byråns gamla plats? Stora bekymmer minsann.

Ska visa lite inspirationsbilder en annan dag. Nu ska jag se slutet på Wallander filmen, sen är det sängdax. Imorron väntar en ny arbetsvecka.

11 februari 2010

snart helg

Jag förstår inte vart veckorna tar vägen. Helt plötsligt är det fredag igen. Men det är ju dumt att klaga. Jag har inga direkta planer inför helgen, men det känns ganska skönt. Då har man större möjligheter att vara impulsiv, att ta det som det kommer..

7 februari 2010

Solig söndag

Idag har solen strålat, jag har gnällt om att solen inte skiner tillräckligt ofta. Och vad gör jag när den väl skiner? Jo jag gnäller om att allt damm syns. Så idag har jag dammat och städat lägenheten. Och det gjorde jag med balkongdörren på vid gavel, snacka om att man får lite vårkänslor då.



Sen har mamma och pappa varit här. Mamma låg i soffan med en hög inredningstidningar medan pappa hjälpte mig få upp lite krokar i hallen.



Nu har min väska någonstanns att hänga. Den behöver inte längre ligga slängd på golvet.

5 februari 2010

ett tips

Det har dykt upp en liten underbar tidning på internet. Inspirerande bilder och lockande recept.



Så har ni inte tittat där förut - klicka er vidare till Le Parfait.


Bild lånad från Le Parfait.

Nya detaljer

När jag beställde lampan var det tänkt att den skulle stå i fönstret. Men när jag hade fått hem den visade det sig att lampskärmen var lite för bred, så den får trona på byrån istället.



Och när jag köpte apan förra helgen tänkte jag direkt att den skulle hänga på tavellisten. Men det visade sig också att det inte riktigt fungerade.



Så dagens slutsats är: det kanske inte alltid blir som man har tänkt sig, utan bättre faktiskt!

3 februari 2010

Samlarmässa

I söndags var jag på samlarmässa i stan, hittade inte så mycket. Antagligen hade många av godbitarna gått redan dagen innan. Sen är jag väl lite mer kräsen nu, så jag köper inte vad som helst.

Det som står högt upp på önskelistan är fler zebra tekoppar från Gefle. Och en stor golvvas från Uppsala Ekeby. Men när tekopparna kostar ca 700 och en golvvas ca 3000 kronor, känns det som att de fortsätter vara drömmar ett tag till...

Jag gick dock därifrån med en liten apa. Och sen hämtade jag ut en lampa på posten. Bilder kommer frammåt helgen.