24 mars 2010

Sena kvällar

I går kom jag hem vid 8, idag vid 7 och ja det lbir väl sent imorrn också för vi ska ut med jobbet och äta. Ska bli trevligt, men det är svårt att få något gjort här hemma efter jobbet. Då är det minsann skönt att bo själv, att med gott samvete lämna disken till en annan kväll och bara krypa upp i soffan istället.

I dag var det lite livat på jobbet. Det kom en stor dom klockan två så i över tio minuter satt vi och bara svarade på telefonsamtal efter samtal. Lite stressande är det när man ser att det är 8 personer i telefonkö. Men det gick bra.

Det är skönt att det snart är helg. Har inte så mycket planer inför helgen, ett frisörbesök, få hem en ny säng och en tur till IKEA. Måste köpa nya bredare lakan och kanske nån kruka till balkongen. Vore fint med lite penseer dit ut.

På vägen hem i dag passade jag på att boka en tid för att permanenta om håret. Gillar verkligen när det är lockigt. Ska testa en ny salong, för andra gången i rad. Så ni kan väl hålla tummarna för att lockarna blir fina på lördag!

22 mars 2010

egodag

I dag har jag semester. En riktig ego dag. Efter en sovmorgon och en kopp kaffe i solen på balkongen så gick jag upp till Gränby.

Det är inte varje dag som är så här lugn och skön. För det mesta jobbar jag ju minst 8 timmar. Så idag har jag verkligen kopplat av med ansiktsmask och nymålade naglar. Det är viktigt att inte glömma bort sig själv.

Jag köpte en kruka med påskliljor också. Blomman hjälper verkligen till att skapa lite vårkänslor.





Sen har jag ju faktiskt möblerat om i hallen också. Jag lämnade väggen grön. Den får vara så tillsvidare, i väntan på den perfekta tapeten eller färgen. Byrån är som fastkilad mellan ett element och ett eluttag.