10 november 2008

Julkort

Har länge haft funderingar över årets julkort. De senaste åren har jag gjort dem själv. Cirka 20-30 stycken där varje kort tar cirka en kvart att göra. Det är mycket tid. Tid som känns värt att lägga ner när man vet att korten uppskattas. Men sen skickar man till vissa som man inte vet om de uppskattar hantverket. Så därför funderade jag i år på att göra enkla kort eller till och med köpa julkort till vissa. Och lägga ner tid på de som jag vet uppskattar det jag gör.

Men sen var jag på mässa i helgen. Och då kom inspirationen. Jag köpte tre stämplar och lite papper. Så nu får alla handgjoda julkort i alla fall. Jag kan som inte låta bli.

Jag tänker inte lägga upp bilder på årets julkort än, det känns lite tidigt. Men jag lägger upp bilder på tidigare års julkort. Och om någon blir sugen så gör jag även julkort på beställning. Skicka ett mail till carronordlund@hotmail.com så diksuterar vi mer där.1 kommentar:

Moa sa...

Köpte du 3 stämplar =) vilka fler köpte du än den stora ? Själv var jag in och köpte en Inkostämpel av Linnéa idag.. kram kram