13 mars 2011

Myser

För första gången på länge känner jag mig riktigt tillfreds. Det är städat och piffat hemma. Det hänger nyttvättade kläder på tork och jag har langat in ett gäng matlådor i frysen. Och jag har ingen söndagsångest, utan i stället sitter jag i soffan och myser framför tvn.

Kanske kan det höra i hop med en riktigt bra helg. I går sken solen och det känndes att våren är på väg på riktigt nu. Förmiddagen i går spenderades på en antik- och samlarmässa. Jag kom hem därifrån med en pall, två vaser och en blomkruka. Efter det åkte vi till IKEA och nu är äntligen min nya soffa + fotpall köpt, dock får jag vänta lite på leveransen men det kan jag leva med.

I hallen står den nya pallen och på golvet ligger ett litet impulsköp från IKEA. När priset är nästan löjligt lågt och den dessutom är gul då var det bara att slå till.


I går kom tavlorna upp på den gråa väggen. Och det blev precis som jag hade tänkt mig från början. Sen bytte jag ut gardinerna mot ett par stramare linne-paneler. De syns lite dåligt i motljuset men de gör sig fint.

1 kommentar:

Emelie sa...

Ser jättefint ut!!