6 juli 2011

mitt i veckan

I dag har jag haft en riktigt skön dag. Började med en lång frukost och lite pyssel här hemma. Sen tog jag mig ner på stan. Det är skönt att strosa där mitt i sommaren när det är lite lugnare och alla studenter har flytt stan.

Min lilla tur på stan resulterade i lite blandat smått och gott till hemmet. En liten gul lampskärm som nog ska vara i köket. Sen blev det små betongljusstakar, lite zinkkrukor (till 50% rabatt) och en liten zinklåda från granit. Också det till köket.

Just nu är jag väldigt inredningsinspirerad. I köket har jag bytt köksbord och ska få upp en stringhylla på väggen. Det blir toppen.

Och i hallen påbörjade jag ett litet projekt i går. Sent, sent i går kväll kom jag på att måla en ruta i mörkgrått.


Det är inte färdig piffat än men det kommer bli bra. Jag måste hem till mina kära föräldrar och skriva ut lite nya fotografier som ska in i ramar. Men det får bli en annan dag för nu ska jag njuta av ett glas rosévin och lite mer inredningsinspiration.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jag blir inspirerad av dej! Vilken tidning är det du läser på bilden?
Har själv haft en liten inredningsperiod. Målat om en byrå, en ny gardin och lite så.
Har länge tänkt ta ner våra stinghyllor och måla dem vita. Själva hållaren är svart. Vet inte om jag ska låta de vara svart och vita eller vit vita. Vad tycker du?

AcarolineNs kreativa sida sa...

Hej! Tidningen på bilden är senaste nummret av sköna hem. Kan också rekomendera senaste nummret av allt i hemmet som jag fick hem i går.
Klart du ska ta ner stringhyllorna! Jag är ju svag för svart/vitt så jag skulle nog i alla fall till en början låta dem vara så, sen om det inte passar måla dem helt vita.