11 juli 2008

Utflykter

De senaste dagarna har vi gjort en del utflykter. I onsdags körde vi, som jag skrev sist, till Tierp. I går var vi till min farmor och farfar. Vi fikade, botaniserade i deras trädgårdsland. Än var det inte så mycket klart men jag fick i mig lite sockärter, hallon och så fick vi med oss dill och färskpotatis hem.
Innan vi åkte hem fick vi våfflor med hemmagjord hallonsylt och grädde. Det är härligt vad bortskämd man blir på landet.

I dag tog vi en biltur till Skokloster. Tyvärr kom vi dit efter att sista visningen hade gått. Men vi gick runt lite ute, tills himmlen öppnade sig. Vi trodde att det bara skulle komma någon liten skur så vi åkte in till Sigtuna. Där tänkte vi flanera lite och fika på något mysigt café, men det vräkte ner. Så det blev en latte på espresso house upp på Gränby istället. Det är ett ställe som vi alltid har gått förbi, utan att riktigt tänka på att det finns. Men idag drack vi varsin krämig och god latte där.

Imorgon ska vi tvätta och packa. För på söndag går färjan till Gotland klockan 12:50. Och på den tänkte vi vara med!

3 kommentarer:

Moa sa...

Ha det nu riktigt bra på gotland. Om ni ute och går i gränderna så ligger vårat hus på Björngränd 17 hel underbart sött ... krama om Martin kram från oss

Lovan sa...

Hej hå! Hoppas ni får det skönt!
Hör av dig när ni kommer hem igen så kan vi ta en fika då!
Kram kram!

Lovan sa...

Hej hå! Hoppas ni får det skönt!
Hör av dig när ni kommer hem igen så kan vi ta en fika då!
Kram kram!