7 januari 2009

Home sweet Home

Nu är vi hemma igen efter några dagar i fjällen. Det blev ingen skidåkning för min del, det var lite kallt. -26 grader i söndags. Men jag har promenerat, suttit och njutit framför en brasa, ätit god mat och vilat.

Så nu kör vi igång igen. Idag ska jag skriva det sista på uppsatsen. Sen lämnar jag in den imorgon. Sen efter ventileringen på tisdag i nästa vecka står jag till arbetsmarknadens förfogande.

Jag har inte direkt haft något nyårslöfte i år. Men man kan väl försöka leva bättre utan löften. Har varit och köpt träningskort idag - en mycket bra början. Sen hade jag planer på att ta ett kort om dagen hela 2009. Men har inte tagit bilder alla dagar än. Blev inspirerad av vissa bloggare så har hoppat på den utmaningen.

Så här tämker jag göra. Ta foton (varje dag hoppas jag) och lägga in dem i en fotobok varje dag. Så vid slutet av året är det sen bara att beställa boken. Jag använder amerikanska blurb.com. Jag tycker att de har ett bra program med flera snygga layouter.

Nu följer ju inte jag tex ett barns utveckling och jag vet inte heller hur året kommer att se ut. Men just därför kan det var intressant att dokumentera. Men som sagt det beror ju på hur länge jag orkar. Brukar vara duktig på att skriva dagbok januari och februari sen rinner det ut i sanden.

____

Tillägg; efter lite surfande ute i den stora världen har jag hittat lite bloggar som har liknande fotoprojekt:

Visuell vardag. Två tjejer som varje söndag visar hur deras vardag har sett ut under veckan.

Och sen en av de ovannämnda tjejerna. In riktig inspiratör.

1 kommentar:

Moa sa...

God fortsättning! Vilken bra sida att göra fotoböcker på... vi gjorde n super fin till Mimi på hennes möhippa, den gjorde vi via extra film tror ja... Diana är en riktigt duktig tjej, har följt hennes gamla bloggar. Hon kan verkligen det där med att inspirera! Kram