6 februari 2009

Äntligen fredag

Den här veckan har gått fort, riktigt fort. Men nu är det äntligen fredag. Skönt med tanke på att jag vaknade med halsont i morse. Och jag som kände mig risig i förra veckan?

Helgen da? Imorgon ska jag med mamma till Fyrishov. Samlarmässa. Kanske kan man hitta något litet fynd. Inte jättekul att åka dit med begränsad plånbok men det är ju kul att se vackra saker på riktigt. Sen blir det nog ett träningspass på eftermiddagen om förskylningen håller sig i skick.

Och söndagen då ska det handlas, planeras mat inför veckan och så bokade jag tvättstugan. En sån där riktig toppendag md andra ord. Nödvändigtont för att vardagen ska flyta på.

Nej nu ska jag fotsätta sippa champange. Vi har äntligen öppnat vår flaska Bollinger. Kanske mest för att fira att jag har fått jobb, men sen är det ju så himla gott.

Så trevlig helg!

Förresten nån som har något bra tips på god mat att ha i matlådan. Gärna något storkok som går att frysa in i portionsförpackningar? Vore väldigt tacksam för tips.

2 kommentarer:

Moa sa...

Hej!

Lasange och köttförsås... korvstroganof
kram

Hanna sa...

Soppa går bra, det brukar Andreas få. Haha. Eller som ovanstående sa. Pastasåser av olika slag har vi massor av i våran bautafrys.