19 september 2010

Söndagsbilden

Det blev ingen powerwalk, matlagning eller så mycket pyssel här hemma. Istället blev det en promenad ner på stan med min syster och hennes sambo, söndagsfika på en av nationerna. Jag trodde att servitören sa fel summa när jag skulle betala, 25 kronor för en muffins och kaffe (med påtår). På ett av stans vanliga caféer hade samma saker lätt kostat 60 kronor.

Sen blev jag även bjuden på middag hemma hos syster i deras fina nyrenoverade lägenhet. Efter det gick jag hem till mamma och pappa. Jag skulle egentligen bara hämta hem min cykel, men passade på att skriva ut lite foton också.

En glad överraskning var att pappa hade köpt canvaspapper till sin fotoskrivare. Så nu behöver jag inte beställa dyra canvastavlor, utan bara ta mig hem till dem istället, men jag lär ju behöva beställa hem lite canvaspapper först.Printade också ut lite inspirationsbilder som jag har hittat på nätet. Dessa har jag nu, tillsammans med bilder som redan fanns, satt upp på en anslagstavla. Min egen moodboard med vackra bilder.

1 kommentar:

Himmelriket sa...

Bra inspirationstips, att ha det man gillar på tavlan där man kan få ännu mer inspiration att göra nåt med det...
Hälsningar