20 januari 2011

grått och chockrosa

Tänk vad dagarna går fort, nu är det bara en arbetsdag kvar och sen är det helg igen. Helgen börjar i morgon kväll med middag hemma hos mamma och pappa för att fira pappas födelsedag. Sen på lördag blir det en planeringskväll inför nästa helgs fjällenresa.

Jag satt och surfade i tisdags för att leta bilder med snygga mattor till inredningsfabrikens tisdagstema. Men jag hittade inga mattor. Däremot hittade jag en bild som egentligen inte alls borde tilltala mig. Jag tycker om svart och vita med vissa färgglad accessoarer.


Bild lånad från en mäklarfirma.
Och jag skulle aldrig ens tänka tanken på att ha chockrosa köksluckor, men det här är fint. Kul att någon har vågat ta ut svängarna lite när det gäller inredning.

Först var det lattefärg som gällde, sen vitt bara vitt och nu är väl ändå den senaste trendfärgen grått. Jag har haft både latte och vitt och funderar nu också på grått. Jag som inte tyckte om grått tidigare har nu ändrat mig. Så vem vet jag kanske inte ska säga att jag aldrig skulle komma på tanken med rosa köksluckor. 

1 kommentar:

Hanna sa...

Det är jätteläckert, men nej, går inte hem här heller.
Kramar