17 augusti 2009

Ont i kroppen

Jag har så ont i kroppen. Det värker i höften, i magmusklerna och i armarna. I fredags bar vi flyttlådor. Allt till köksskåpen och linneskåpet är nu på plats i lägenheten.

Men sen har jag målat också. Tror det är rörelsen; upp på pall och måla längs med taket - ner på golvet och hämta mer färg, som gör att det känns i kroppen. Upprepa den övning x-antal gånger. Vem behöver gå på friskis? Eller så är det avsaknaden av träning som gör att det värker i kroppen? Spelar roll...

Ska upp till lägenheten i dag i gen efter jobbet. I dag är det första hallen som står på agendan. Ska spackla lite hål och sen måla vitt. Sen ska det in en massa svarta möbler och detaljer där + en turkos tavla som bryter av. Tror det kan bli snyggt.

Ska bli intressant att se vad golvkillen har gjort idag. Jag släppte in honom innan jag cyklade till jobbet i morse. Undrar om han kommer ihåg att använda ett matt lack i morgon istället för blankt?

Jag lovar att det kommer bilder. Måste nog bara komma lite längre i renoveringen först.

3 kommentarer:

Erica sa...

all träning är bra träning. Och är den riktigt rolig är det en bonus. Själv drar jag på mig ridstövlarna för att utöva en av mina favoritträningar! Kram till dig!

Lovan sa...

Nej inte längre i renoveringen först ... vill ju se hur det artar sig!! (;
Kramar!

Moa sa...

Å vad spännande måste få komma och kolla in din nya lya sen.. kanske du kan bjuda på en kopp te