24 augusti 2010

Fabriken

Jag har hittat till fabriken. En blogg som enligt dem "som producerar inredningsinpiration för både slott som koja". Varje tisdag kör de ett temainlägg om inredning. Kul idé tycker jag.

Det här är tydligen premiärveckan och det första temat är vardagsrum. Jag har ju ett alltiallo rum. Men temat ger ju utrymme för egna tolkningar. Så jag bjuder på en detalj i mitt vardagsrum.På mitt tv-skåp står en salig blandning av saker. I de olika ramarna finns presentpapper från Lagerhaus, mitt examensbevis från universitet, ett foto på min morfar, ett förstorat foto som jag tog med min första systemkamera sommaren innan jag började läsa foto i gymnasiet.

Lampan köpte jag förra året på Ellos. Den lilla apan på ena ramen är ett fynd från en antik och samlarmässa förra året.

Brickan, som jag nyligen köpte på Indiska, är ett resultat av inredningsinspiration. Det var en bild jag såg i en tidning för flera år sedan som etsade sig fast. Sen dess har jag letat efter ett silvrigt fat i rätt storlek, rätt yta och till rätt pris. Men lyckan var stor när jag till slut hittade rätt. Ljuslyktorna i klart glas har en silver kant målad på ovansidan. Dem sprang jag på inne på Mio.

4 kommentarer:

LissenTo sa...

Att ha en bild inom sig, hur man vill att det ska se ut och sedan få det så. Det är lite lycka.

Ditt hörn av vardagsrummet är så fint.
Ha det gott. Lissen

Anonym sa...

härlig mix!
veckert!

Anonym sa...

Vilken härlig del av ditt vardagsrum! De är så roligt att gå runt och titta hur andra har de. Kram

Emelie sa...

Kul, fortsätt i denna takten :) Kram