16 oktober 2010

Myslördag

Är hemma och tar det lungt i dag. Jag har nån förkylning i kroppen och vad passar bättre om inte lite hemmapyssel. Har städat, torkat köksluckor, torkat golv och burit ner saker i förrådet.

Och nu sitter jag i soffan med ett gäng inredningstidningar, som belöning för städningen. Jag kan verkligen inte sluta köpa inredningstidningar. De samlas på hög, en hög i form av nattduksbord och en till som har blivit närmare en meter hög. Det bästa är när man kommer hem efter en lång dag på jobbet och det ligger ett nytt glossigt magasin och väntar på mig.Hittade lite nytt på H&M Home igår kväll. Och jag blev extra sugen på ett kuddfodral, för man kan inte ha för många kuddfodral, och en kökshandduk (som nog skulle användas till något annat än i köket).Eget kollage med bilder grån hm.com/se

4 kommentarer:

popetotrora sa...

Visst är det härligt med tidningar! Jag lägger nog ett antal hundralappar i månaden på tidningar. Men det är en lyx jag gärna unnar mig! :-)

signerat 71 sa...

Hej,
kan inte annat än att hålla med om inredningstidingsinköpen... lätt att det blir många tidningar...

Fin fina kuddar. Passaar ju till tisdagenstema i fabriken - som är just kuddar!!!
Kram J

Louise sa...

Jag kommer någon dag o läser lite tidningar. Bjuder du på fika då me?

På vår gata sa...

Åh, vad härligt med massvis med härliga tidningar att bläddra. Jag är också en av dem som köper alldeles för många tidningar. Har svårt att låta bli.

Ha en fin söndag!

Kram Daniela