27 april 2008

Vilken underbar helg

Den här helgen har varit underbar. Av flera anledningar. Vi åkte ut på landet i fredags. Med oss hade vi då två hinkar färg, 3 kassar fulla med inredningsdetaljer och den gamla vanliga packningen. Vi grillade första kvällen, premiär för i år och det var så gott.


I går var vi i väg på loppis, jag råkade åka dit två gånger. Första gången köpte jag ett vackert gammalt plåtskrin från Geffle pralin. Och så fastnade jag för en kandelaber och 5 stycken vackra dricksglas. Sen när M ville till systemet såg jag min chans. Glasen och ljusstaken fanns kvar så då blev det affär. Det måste ju vara meningen att jag ska ha dem om de fanns kvar 2½ timme senare.


Sen på eftermiddagen tog jag tag i renoveringen. Rummet blev så fint. Nu är det vitt och känns rent och fräscht. Jag har lite kvar vid pannmuren men det kommer att bli klart snart. VI måste ta oss in till betongen sen blir det nog en fajt om hur slutresultatet ska bli. Jag vill att det ska synas att det är en pannmur och att det ska bli en kontrast till resten av rummet.
Lite bättre än det där gul-orangea som var där innan. Vi gillade rullgardinen så mycket att vi köpte en hem också. Det blev snyggt hemma också. Och praktiskt!

1 kommentar:

Hanna sa...

Det blir lunch. Ingen middag. Ni?
Har rätt mycket sömn att ta igen efter helgen så det blir nog en lugn och tidig onsdag. Kram