13 maj 2008

long time no see

Vilken underbar helg det var. Jag hade ju tänkt måla om ett rum ute på landet men kände inte att jag hade någon lust. Ville hellre njuta av det vackra vädret. Inne i skogen blommar fortfarande vitsipporna, i en slutning blommar alldeles strax liljekonvaljerna, det doftar från häggen och allt var bara underbart. Mamma och jag var hundvakt några timmar till en 10 månader gammal labrador valp. Honom fick man ha koll på. Så söt, det är kul att ha hund på helgerna.

Usch, jag har lite dåligt samvete idag. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde. Så det får bli nya tag imorgon. Däremot har jag uträttat lite ärenden, gått en sväng på stan och hittat saker jag vill ha; ett linne på MQ, skor från H&M och massor mer. Fick dock med mig ett par sandaler från Skopunkten hem. Riktigt sköna.

Sitter nu och surfar på amerikanska fotosajten flickr. Här kan man fastna länge. Jag hoppas verkligen på att jag kommer in på 5 poängs kursen och får läsa bildredigering i höst, det vore så kul.
Apropå att fota, jag har sett anonser på kameror och inser att jag nog måste sänka mitt pris på kameran jag vill sälja. För det vill jag fortfarande. Så min minolta dynax 5d kostar numera 2000-2500, priset kan diskuteras. Huvudsaken är att kameran hamnar hos någon som använder den och har glädje av den. (se inlägget jag gjorde den 18 april för mer info om kameran)

Inga kommentarer: