18 maj 2008

Skönt med regn

Ja igår var det verkligen skönt med lite regn. Ja för vi orkade ändå inte göra något. Jag kom som hem efter 3 i lördags morse, skönk ner i soffan med typ den största hamburgaren de gör på Max och bara njöt. Konstigt nog låg min älskling redan och sov då.

Sen blev det en lugn dag i går. Vi gick och handlade på kvällen, till våra ultra lyxiga fläskfile pizzor som vi gjorde. På vägen stukade jag foton så jag låg med den i högläge hela kvällen, tur att man ändå hade tänkt mysa i soffan.

Nu ska jag äta lite rester av pizzan och sen ska det röjas lite här hemma. Vi har redan en sopsäck, två papperskassar med pantflaskor, en papperskasse med returglas och en med reklam och tidningar som ska slängas. Jag vågar nog hoppas på någon soppsäck till innan dagen är slut.

Älskar att rensa och röja. Jag går igenom min klädkammare med jämna mellan rum, vissa saker kan jag fortfarande inte göra mig av med. T ex ett rosa linne som jag köpte i Köpenhamn, på min och martins första semester. Så det får ligga i lådan ett tag till.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Visst finns det saker man inte kan göra sej av med, och vissa saker som man tror att man kanske, ngn gång kommer att använda, fast man aldrig gör det.

Jag får muta dej nästa gång dert är fint väder med lite fika så får du kommer över med kameran.
Sen när jag flyttar till landat för jag försöka locka med något annat ifall jag vill nyttja dina tjänster ;)

Kameran förresten, lagt ut den på nätet? Om du vill sälja den för 2000 så köper jag den gärna. 3000 är lite för mkt för min kassa.

Vi hörs, hoppas helgen var bra trots det tråkiga vädret! Kramar

Hanna sa...

Vad kul! :) :)